duminică, 10 ianuarie 2010

un nou blog!

Helloo,
pana la urma un inceput,...
In lumea agitata de azi oamenii numai au timp sa comunice intre ei; in goana dupa castig sau sa-si indeplineasca sarcinile complicate de serviciu, sa asigure cele necesare familiei, sa se odihneasca dupa lupta zilnica cu cerintele nebune ale ritmului actual al vietii cotidiene!!
Poate chiar din cauza activitatilor diverse si febrile a celor de buna credinta "ceilalti" ... oportunistii au vazut o shansa de a prelua fraiele, de a-si face viatza usoara... de a se cocotza in varf!
Deci a disparut competenta din conducerea politica a Romaniei, competentza in politica in general...
Intrebarea e ..incotro ne indreptam?!Ce-i de facut?! Sa continuam sa traim in ciclul munca - odihna -relaxare in timp ce altii schimba societatea, regulile, valorile societatii in care traim sau sa incepem sa activam si in domeniul controlului societatii, domeniu din care poate..ne-am exclus singuri....
Oricum ar trebui sa ne preocupe macar modul in care este administrata partea din munca nostra transmisa societatii sub forma de impozite si , deasemenea, schimbarile care ar putea afecta societatea viitoare, a nostra si a copiilor nostri!!!
CE SE INTAMPLA ACUM NU NE POATE LASA NEPASATORI!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu